Categories: Minikrediet Via Sms

minikrediet vergelijkenWe hebben voor u een overzicht samengesteld met de betrouwbare aanbieders van minikredieten en flitskredieten om te vergelijken. In Nederland zijn er momenteel nog enkele andere aanbieders actief echter vallen deze buiten onze selectie gezien de negatieve berichten in de media er over.

Een minilening (of flitskrediet) is een relatief lage lening zonder toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Wilt u echter meer dan de maximale €750 lenen en bent u in staat om een hogere lening terug te betalen dan kunt u ervoor kiezen om bij meerdere minilening aanbieders een lening af te sluiten. Zo kunt u tot wel €2.000 a €3.000 lenen.

Vergelijk minikredieten en kies de goedkoopste!

Het minikrediet begint populair te worden in Nederland en België. Mensen nemen een minikrediet om snel een klein bedrag ergens te betalen. Een minikrediet is herkenbaar doordat het bijna altijd om een klein bedrag gaat. Dit gaat meestal om honderd(en) euro’s. Als U voor de eerste keer een minilening zonder BKR toetsing aanvraagt, moet U een loonstrookje aan de kredietverstrekker laten zien. Zo weten zij ook waar ze aan toe zijn.

Meteen een Minikrediet aanvragen

Het vergelijken van een minikrediet duurt meestal niet lang. Dit kan soms zelfs in enkele minuten gebeuren. Met een minilening heb je niet te maken met het vele papierwerk die bij een ‘’normale’’ lening wel vereist zijn. Natuurlijk moet U wel even de eerste keer een geldig legitimatiebewijs laten zien. Als het proces goed verloopt, kunt U voortaan een minilening opvragen via SMS deze wordt dan meestal direct op uw bankrekening gestort.

Een Minikrediet vergelijken zonder toetsing.

Een minilening is per definitie een vorm van geld lenen zonder BKR registratie. Na het vergelijken van het minikrediet zullen de aanbieders controleren op uw aanvraag en dit slechts op basis van loongegevens en ID. Mocht u overhoop nog een BKR codering hebben staan uit het verleden dan maakt het in dit geval het niets uit. U krijgt net zo goed een minilening als iemand zonder negatieve BKR notering.

Let wel op – een minilening is relatief dure lening. Hier krijgt U wel snelheid, en natuurlijk gemak voor terug. Het scheelt een hoop gedoe, en door de kleine bedragen kunt U het verschuldigde bedrag goed terugbetalen. Een flitskrediet is dus zeker een optie als U bijvoorbeeld aan het eind van de maand een klein bedrag te kort komt.

Deze pagina delen.

Posted on Oct 4, 2015

Meest Bekeken

Archief

Top