Ondanks de wat positievere nieuwsberichten over de economie is de in 2008 begonnen crisis nog niet overgewaaid. Veel mensen moeten van de dag nog steeds elk dubbeltje omdraaien om de maand door te komen. Veel mensen zijn daardoor op zoek naar mogelijkheden om wat extra geld te hebben en gaan daardoor op zoek naar informatieve over geld lenen. Op de nieuwe website courtinegroep.nl vind je informatie over uiteenlopende onderwerpen over financiële zaken. Bijvoorbeeld wat te doen bij een BKR registratie en wat zijn de voor- en nadelen van verschillende soorten leningen. De courtinegroep heeft een eigentijds karakter en is behandeld een breed scala aan financiële onderwerpen.

Tijdelijk 500 euro lenen is populair.

courtinegroep

Voor veel mensen is het nog niet voelbaar dat de economische crisis langzamerhand uit het slob begint te raken. Nog altijd vallen er elke dag ontslagen door bezuinigingen en faillissementen en is het nog steeds moeilijk om aan een nieuwe baan te komen. Aan de andere kant wordt het leven er ook niet goedkoper op. Boodschappen worden duurder en vergoedingen door de overheid worden minder. Het aangaan van een lening kan in sommige gevallen wat extra lucht bieden in noodsituaties. Denk bijvoorbeeld aan het tijdelijk 500 euro lenen voor een nieuwe smartphone. Maar er liggen ook nadelen en risico’s op de loer.

Om mensen en banken te beschermen tegen torenhoge schulden die moeilijk opgelost kunnen worden is de BKR check in het leven geroepen. Wat registreert het BKR nu precies? Met een negatieve BKR registratie wordt het een stuk moeilijker om geld te lenen via de ‘gewone’ weg. Over het algemeen gaan banken maar moeilijk een lening aan met mensen die een negatieve registratie hebben bij het BKR. Immers geeft deze registratie aan dat je al een of meerdere leningen hebt lopen en/of dat je moeilijkheden hebt (gehad) met het afbetalen van deze lening(en). Deze beschermende maatregel is er voor zowel de banken maar nog belangrijker, voor de persoon zelf. Toch zijn er nog wel mogelijkheden voor mensen met een negatieve BKR om geld te lenen. Vaak verloopt dit via kredietverstrekkers die hier speciaal op inspelen, maar dus ook speciale (hogere) tarieven hanteren.

Meer over BKR te weten komen?

Op courtinegroep.nl vind je diverse adviezen en waardevolle informatie over leningen, met en zonder BKR registratie. Kun je bijvoorbeeld snel geld lenen met een negatieve BKR registratie? En wat zijn de risico’s? Is het slim om een lening aan te gaan om in zonnepanelen te investeren? Wat zijn de verschillende manieren om een auto te financieren? Dan en andere onderwerpen worden uitgebreid besproken op courtinegroep.nl

Deze pagina delen.

Posted on Jan 27, 2018

Meest Bekeken

Archief

Top