kredietkaarten vergelijking

Het bezit van een kredietkaart, of creditcard, heeft een aantal voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld vandaag een uitgave doen met je kredietkaart en dan hoef je deze pas aan het einde van de maand te betalen. Het nadeel daarbij is wel dat je weinig overzicht hebt over je uitgaven. Dit artikel zal je wat proberen bij te leren over kredietkaarten.

Voor- en nadelen van een kredietkaart.

Kredietkaarten zijn natuurlijk erg handig, zo kan je bijvoorbeeld het vliegticket dat voor 1 dag in de aanbieding is bestellen, zelfs als je daarvoor niet genoeg saldo op je betaalrekening hebt staan, zolang je aan het einde van de maand maar genoeg geld hebt, dan wordt het namelijk afgeschreven. Ook kan je op internet betalen met je kredietkaart, dit heeft vooral betrekking tot reis-websites, deze vereisen vaak een kredietkaart. Kredietkaarten zorgen er voor dat je eigenlijk helemaal geen contant geld meer bij je hoeft te hebben, aangezien de juiste kredietkaarten vrijwel overal aangenomen worden. Een nadeel van deze kredietkaarten is wel dat je veel minder overzicht hebt over je betalingen, ook is het duur om te lenen via je kredietkaart.

Een goedkope kredietkaart.

Indien je een goedkope kredietkaart zoekt dien je eerst in aanmerking te komen. Om bij de bank in aanmerking te komen voor een creditcard is het noodzakelijk dat je daarbij geen BKR-geregistreerde betalingsachterstand hebt, dit dient eerst afgehandeld te worden voordat je een kredietkaart kan aanvragen. Ook dien je een netto-inkomen te hebben(dus je inkomen zonder je woonlasten) van minimaal 1150 euro, ook moet je 18 jaar oud zijn. Het is ook mogelijk dat aanbieders buiten deze voorwaarden extra eisen stellen, daarbij ligt het aan de aanbieder. Om een goedkope kredietkaart te vinden is het voor jou wellicht handig om online een kredietkaarten vergelijking te doen. Hopelijk heeft dit artikel je wat meer geleerd over kredietkaarten en hoe je deze goedkoop kan aanvragen.

Deze pagina delen.

Posted on Jan 13, 2018

Meest Bekeken

Archief

Top