Hier is de redenen:

    • U hebt een BKR notering en bijgevolg hebt u in het verleden eens problemen ondervonden met het aflossen van leningen. Uw leengedrag is dus niet optimaal. Wie zegt dat u nu weer niet in de problemen zult raken?
    • Een BKR notering betekent niet per se dat u bij normale instellingen geen kredietkaart meer kunt krijgen. Een A1 codering bijvoorbeeld kan vele oorzaken hebben. Misschien kunt u alles eens rustig uitleggen aan een bankinstelling. Het is dan aan hen om te kiezen of ze u zullen helpen.
    • Een prepaid kredietkaart (zonder toetsing dan) is misschien het geen u zoekt. Eerst de kaart opwaarderen met krediet en vervolgens kunt u gebruik maken van de kaart.

Een kredietkaart met negatieve bkr

Negatief BKR en een kredietkaart aanvragen, is het mogelijk? Ja, en neen. Soms is het mogelijk om met een A1 codering toch nog een kredietkaart te verkrijgen. Wanneer de financiële problemen behoren tot een ver verleden en u op het moment van de aanvraag kredietwaardig bent, dan is het mogelijk dat gewone bankinstellingen u nog helpen aan een kredietkaart. Veelal zal uw aanvraag geweigerd worden. Een negatieve BKR is veelal niet zo interessant voor bankinstellingen. Het risico is te groot om krediet te verstrekken aan personen met een bkr registratie en het vraagt ook meer werk om dergelijke personen van krediet te voorzien. Verder moet u zich afvragen of het wel verstandig is om een kredietkaart aan te vragen. Een prepaid kredietkaart is wellicht een beter alternatief.

De kredietkaart zonder bkr check

Een kredietkaart zonder bkr check proberen te bemachtigen is een lastige klus. Bij een aanvraag zullen zowat alle bankinstellingen eerst een bkr check doen. Indien blijkt dat er sprake is van een negatieve codering, dan is de kans groot dat uw aanvraag geweigerd wordt. Een A1 codering kan misschien nog door de beugel, maar dat is iets wat u met de kredietmaatschappij dient te bespreken. Een kredietkaart aanvragen met een negatieve bkr registratie is dus niet gemakkelijk. Een prepaid kaart is dan misschien de oplossing. Eerst dient u uw kaart op te waarderen en nadien dient u gebruik te maken van de kaart. Een bkr toets is niet nodig dan aangezien u eerst moet betalen en pas vervolgens dat bedrag kan gebruiken.

Waarom een kredietkaart met bkr registratie

In de meeste gevallen zal uw aanvraag geweigerd worden. U hebt namelijk een negatieve bkr registratie opgelopen in het verleden en wanneer de financiële instellingen uw status checken, dan merken deze de negatieve codering op. In de meeste gevallen zullen ze u dan geen kredietkaart leveren. Een kredietkaart met een bkr registratie kan, maar in uitzonderlijke gevallen. Eens meerdere bankkantoren contacteren is de boodschap. Ook kan een prepaid kredietkaart de oplossing bieden. Bij die aanvraag is het niet echt noodzakelijk om geen negatieve codering te hebben. U moet eerst uw kaart opwaarderen en vervolgens kunt u dan gebruik maken van uw kaart. De kans dat u dan misbruik maakt van de kaart is opmerkelijk kleiner.

Deze pagina delen.

Posted on Jan 13, 2016

Meest Bekeken

Archief

Top