De Visa kaart

Met een Visa kaart bent u in de mogelijkheid wereldwijd te betalen maar ook aankopen via het internet te doen. De Visa kaart kent dus vele mogelijkheden en is een van de meest gebruikte credit kaarten over de wereld. Echter kent ook deze haar eigen voor-en nadelen. Om u beter in te lichten hebben wij de Visa kaart verder voor u uitgelicht.

Voor wie is deze kaart bedoeld?

De kaart is geschikt voor personen die graag wat geld achter de hand hebben of die vaak in het Buitenland vertoeven en ook hier graag aankopen willen doen. Visa is een kredietkaart waardoor u dus een lening aangaat wanneer u hiermee betaald. Ook via het internet kunt u met deze kaart perfect en veilig aankopen doen.

Hoe kan je deze kaart aanvragen?

Het beste kan je deze kredietkaart online aanvragen of bij de bankinstelling waar u een zichtrekening heeft. Via deze bankrekening wordt bekeken of u de Visa kaart kunt verkrijgen. Hierbij wordt gelet op uw andere financiële verplichtingen en uiteraard wordt er ook een toetsing afgenomen. De kaart is tenslotte een lening die u ook weer met rente dient terug te betalen.

visa kaart aanvragen

Na de aanvraag en goedkeuring zult u echter al snel gebruik kunnen maken van de voordelen van Visa.

De Visacard kent vele voordelen waaronder:

  • Extra geld achter de hand.
  • Wereldwijde betalingsmogelijkheden.
  • Online aankopen doen.
  • Verzekering van de aangekochte goederen met Visa.

De nadelen.

Ook aan het gebruik van de Visa kaart zitten een aantal nadelen zoals:

  • Visa is een vorm van lenen.
  • Over het opgenomen bedrag dient u rente te betalen die vaak hoger ligt dan bij bijvoorbeeld een Doorlopend krediet.
  • Door de Visa kaart kan het zijn dat u sneller aankopen doet die u eigenlijk niet nodig heeft.

Tot slot.

Indien u deze kaart gaat gebruiken dient u zich ervan te verzekeren dat u de voorwaarden kent en deze ook kunt nakomen. Dit is nodig om latere problemen te voorkomen. Wanneer u dit in acht neemt kunt u genieten van de vele voordelen die de Visacard u kan leveren.

De Mastercard.

mastercard Aanvragen

Dit is een kredietkaart waarbij u een kaart kunt aanvragen waarbij u onder krediet kunt kopen. De Mastercard is dus te vergelijken met een kredietkaart. U kunt deze kredietkaart dus gebruiken om online en wereldwijd te kunnen betalen. Ook bij de Mastercard zult u een uitgestelde betaling krijgen en daarna kunnen kiezen voor het afbetalen in termijnen.

Het verschil tussen een Mastercard en een Visacard.

Het grootste verschil tussen een Mastercard en een gewone creditcard zoals bijvoorbeeld de VISA zijn voornamelijk de jaarlijkse kosten voor het gebruik van de kredietkaart en de rentepercentages over het opgenomen bedrag. Verder zult u ook met de Mastercard gebruik kunnen maken van betalingen in het buitenland en op het internet.

Voor wie is deze kaart bedoeld?

Deze kaart is een ideale lening voor personen die af en toe over extra geld willen beschikken en hiervoor niet altijd de contanten of middelen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld ook in veel hotels betalen met de Mastercard of een aankoop doen en deze later in maandelijkse termijnen terug betalen.

Tot slot.

Tot slot willen wij u vermelden dat deze kaart vaak een hoog rentepercentage heeft over het opgenomen bedrag. U dient er dus rekening mee te houden dat het lenen en het gebruik maken van de Mastercard niet altijd de goedkoopste oplossing is. Maar indien u hier goed bij stilstaat en u er verantwoord mee omgaat kan een Mastercard een goede manier zijn om extra geld achter de hand te hebben en hoeft dit niet voor problemen te zorgen als je deze kredietkaart online wil aanvragen.

Deze pagina delen.

Posted on May 15, 2016

Meest Bekeken

Archief

Top