Categories: Minikrediet Aanvragen

Een minikrediet is een kleine geldlening die de afgelopen periode steeds populairder wordt. Een dergelijke lening is ideaal als je op onverwachte momenten snel geld nodig hebt. Als je daarvoor weinig geld nodig hebt, kun je doen besluiten om naar een aanbieder van een minikrediet te stappen.

Een kleine geldlening, ook wel mini lening genoemd, werkt vele malen anders dan normale leenvormen. Bij een minikrediet hoor je het geld snel te hebben, dus daar is een oplossing voor. Lange procedures zoals de BKR check blijven achterwege en een smsje kan al genoeg zijn om het bedrag dat jij wilt in ontvangst te nemen. Vaak is het zo dat het slechts enkele minuten duurt alvorens het bedrag is uitgekeerd.

Het is niet zomaar mogelijk om een kleine geldlening af te sluiten. Je hoort namelijk aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo is het minikrediet enkel toegestaan voor werkende mannen en vrouwen vanaf 21 jaar, waarbij moet worden aangetekend dat zij een regelmatig en vast inkomen moeten hebben. Het komt zelfs voor dat zij hun loonstrookje moeten laten zien.

Aan de ene kant is dat vrij apart, maar aan de andere kant begrijpelijk. Kredietverstrekkers willen immers zekerheid en ook een kleine geldlening zal weer moeten worden terugbetaald. Het voornaamste punt is dat een minilening moet worden terugbetaald in dertig dagen tijd. Tevens kan je niet meer dan 750,- euro per keer lenen. Ook de rente van een kleine lening ligt doorgaans hoger dan bij een normale leenvorm, maar dat is gezien de snelheid dat het geld wordt geleverd en de onzekerheid die de verstrekker heeft logisch.

Deze pagina delen.

Tags:
Posted on Mar 31, 2016

Meest Bekeken

Archief

Top