Het Minikrediet

Een minikrediet is een vorm van lenen die erg aan populariteit aan het winnen is. Een minikrediet is een kleine lening tot 750 euro en een BKR toetsing is vaak niet noodzakelijk. Dit geeft een aanzienlijke tijdsbesparing waardoor het vaak al binnen 10 minuten verstrekt kan worden.

Wanneer komt een minikrediet of minilening van pas? Een minilening wordt vaak gebruikt als voorschot op de maandelijkse inkomsten. Dat is iets wat in ieder huishouden wel eens nodig is; een onverwachte uitgave omdat een auto gerepareerd moet worden of het huishouden tekort komt kan een minikrediet dan uitkomst bieden.

Voor- en nadelen van een minikrediet

Het minikrediet een bijzonder snelle manier van geld lenen. Sommige online aanbieders van minikredieten kunnen zelfs al binnen tien minuten een offerte uitbrengen en het benodigde bedrag storten. Dit maakt het natuurlijk verleidelijk om snel geld te lenen.

Toch dient een aanvrager met een aantal zaken rekening te houden want een minikrediet is namelijk niet de goedkoopste vorm van lenen. Bovendien zijn de leenvoorwaarden streng maar lost op korte termijn financiële problemen op, wees echter kritisch ten aanzien van de voorwaarden van een minikrediet.

Deze pagina delen.

Tags:
Posted on Jan 19, 2016

Meest Bekeken

Archief

Top