Categories: Minikrediet Aanvragen

Bij minikredietaanvragen.com hebben we het meestal over de mogelijkheid om snel geld te lenen zonder dat een BKR screening of registratie plaats hoeft te vinden. In dat geval zijn met name minikredieten of voorschotleningen een uitkomst. Dit zijn kleine bedragen tot vaak € 750 maximaal die voor een kortstondige periode van zeg enkele weken geleend wordt, vaak om een moeilijke periode te overbruggen of een onverwachte eenmalige uitgave te kunnen bekostigen zoals het vervangen van een kapotte wasmachine of een gebruikte auto. Screening bij het BKR vindt doorgaans plaats indien personen een leningaanvraag indienen en het leningbedrag de € 500 te boven gaat en men minstens 3 maanden over het bedrag mag beschikken. Bij minikredieten hebben we echter over bedragen die weliswaar de € 500 te boven kunnen gaan, maar waar men niet 3 maanden over kan beschikken. Hierdoor is men gevrijwaard van zowel een screening als een registratie bij het BKR.

minikrediet aanvragen

Snel geld lenen is ook mogelijk aangezien deze organisaties er op ingesteld zijn om vaak binnen 10 minuten het geld bij u op de rekening te storten. Rentepercentages liggen echter wel beduidend hoger dan bij langer lopende leningen, lees ook onze disclaimer. Deze constructies zijn voor relatief veel mensen een uitkomst die namelijk wel behoefte hebben aan een tijdelijke verruiming, maar niet aan een volledige lening. Ook het zogenaamde rood staan op de betaalrekening speelt op deze behoefte in. Ook deze vorm is relatief wat duurder dan een standaard consumptieve lening. Een andere mogelijkheid is het aanvragen van een Credit Card , het woord zegt het al een Krediet Kaart.

Snel Geld Lenen BKR ? Lees verder hieronder

Van een minikrediet maakt u gebruikt indien u even krap zit, een voorschot nodig hebt of geconfronteerd wordt met een onverwachte uitgave of omdat u een aantrekkelijke aanbieding ziet, bijvoorbeeld een Plasmatelevisie die niet heel gunstig in de aanbieding is gekomen. U hebt alleen geen zin om een heel leningtraject in te gaan voor een relatief laag bedrag als bijvoorbeeld € 500. U moet dan wellicht een gesprek aangaan met een financieel adviseur van een leningverstrekker of van uw eigen bank. U krijgt dan te maken met lastige vragen als doelstellingen, privé situatie, terugbetalingsperiode etc. Eer uw aanvraag is behandeld is de gewenste plasma tv al uitverkocht. In zo’n geval, waar de geldbehoefte op korte termijn is, waar u zicht hebt om het geld binnen enkele weken terug te kunnen betalen en waar u een minimum aan administratieve rompslomp wenst, daarvoor is een minikrediet of een voorschot lening bij uitstek geschikt.

Een minikrediet kunt u snel en gemakkelijk online afsluiten, sommigen zelfs per sms. Wel zijn minikredieten in verhouding niet goedkoop, wel gemakkelijk. De vorm is wellicht vergelijkbaar met het rood staan op de betaalrekening : het gaat hier vaak om een tijdelijke faciliteit, bedoeld om net die lastige momenten aan het einde van de maand te overbruggen. Ook voor het rood staan op uw rekening betaalt u rentekosten, echter indien u geen rood staan faciliteit hebt bij uw bank, kan het lang duren voordat u de noodzakelijke procedures hebt gevolgd om van deze faciliteit gebruik te kunnen maken. Ook hier is een minikrediet aanvragen dan een goede oplossing

Wat kan je doen met een minikrediet ?

Wat kunt u zoals aanschaffen of financieren met behulp van een minikrediet ?

• als overbrugging van tijdelijke krapte

• opvangen van een onverwachte gebeurtenis of schade zoals een kapotte wasmachine of nieuwe koelkast

• aanbetaling van een reis, aangezien het vakantiegeld pas in mei of juni binnenkomt

• aanschaf van een aantrekkelijke aanbieding zoals een nieuwe tv of bankstel

• aflossing van een postorderkrediet of een andere kleine schuld

• aanschaf van een gebruikte auto als tweede auto

• aanbetaling van een scooter of eventueel aanschaf van een gebruikte scooter
Een minikrediet aanvragen of voorschotlening biedt mogelijkheden indien u geld wilt hebben op zeer korte termijn, het bedrag niet te hoog is (gemiddeld tot € 1000 en u binnen afzienbare tijd in staat bent om de tijdelijke lening terug te betalen.)

Deze pagina delen.

Posted on Feb 15, 2016

Meest Bekeken

Archief

Top