Categories: Lening op afbetaling

Bent u op zoek naar een betaalbare persoonlijke lening dan bieden wij u de beste oplossing. Samen zoeken we naar een lening die het best aan uw wensen beantwoordt. Wij zorgen ervoor dat het ontleende bedrag u onmiddellijk en in één keer wordt overgemaakt. U betaalt daarna de ontleende som samen met de interesten terug in een aantal vooraf overeengekomen termijnen.

Persoonlijke lening

Alhoewel persoonlijke lening de oude benaming is voor de lening op afbetaling of L.O.A., kent iedereen deze lening waarbij het geleende bedrag of de leensom in één keer wordt overgemaakt. De terugbetaling of aflossing gebeurt, vermeerderd met interest, in een aantal vooraf overeengekomen termijnen. Deze vorm van persoonlijk krediet kan worden aangevraagd voor een verbouwing of renovatie van uw woning, het kopen van een auto (autolening of autofinanciering), het financieren van een droomreis, het organiseren van een groots huwelijksfeest en waarom niet voor een winkeluitstap met alles erop en eraan.

Persoonlijke lening nodig ?

Gebruik de gemakkelijke online simulatoren voor het berekenen van de aflossing van uw lening. Geld lenen voor het financieren van een droom reis, het betalen van een auto (autolening), het uitvoeren van een verbouwing of renovatie van uw woning, het plannen van een uitgelezen huwelijksfeest of zelfs voor een leuke winkel uitstap, was nooit zo eenvoudig.

Lening op afbetaling

De lening op afbetaling is onder de oude benaming “persoonlijke lening” bij de meesten nog beter bekend. Voor financieringen op korte en middellange termijn is deze lening de kredietvorm bij uitstek. Een onmiskenbaar voordeel is ongetwijfeld dat u snel beschikt over het nodige geld. U betaalt het geleende bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een vooraf afgesproken en vastgelegde interest.
De looptijd van de lening op afbetaling hangt onder andere af van het geleende bedrag en er is ook een minimum bedrag.

L.O.A. als autolening

lening op afbetaling

Een autolening wordt beschouwd als een vorm van een lening op afbetaling. U kan ze nemen voor het financieren van de aankoop van een nieuw of tweedehands voertuig. Noteer wel dat de interest voor deze lening beduidend lager is dan voor een gewone lening.
Voor welke voertuigen bedoeld ? Auto’s zijn natuurlijk het belangrijkste voorwerp van een autolening. Maar ook de aankoop van een motor, quad of van een mobilhome, kan ook zo worden gefinancierd. U betaalt daarna maandelijks, een vast bedrag terug. Het te lenen bedrag bepaalt de maximale looptijd van deze lening. De complete aankoopsom van het voertuig kan worden gefinancierd, maar u beslist naar keuze om slechts een gedeelte te financieren. Een comfort formule met lagere maandelijkse aflossingen behoort hier ook tot de mogelijkheden.

Je spaargeld blijft intact

Zonder uw spaargeld te hoeven aanspreken bekomt u het benodigde geld. U krijgt het gewenste bedrag op uw rekening gestort waarbij de formaliteiten tot een minimum worden beperkt. De aankoop van een auto, een computer, een salon en van nog zoveel meer kunnen via een lening op afbetaling worden gefinancierd. Het afsluiten van een schuldsaldoverzekering is een bijkomende optie.

Interesten en kosten

Extra kosten worden normaal niet in rekening gebracht bij het afsluiten van een persoonlijke lening. De interesten zijn enerzijds wel lager dan die van een doorlopend krediet (kredietkaart) maar anderzijds wel hoger dan bij een hypothecaire lening berekenen.

Deze pagina delen.

Posted on Aug 11, 2016

Meest Bekeken

Archief

Top