Categories: Persoonlijke Lening

Een persoonlijk krediet is een lening die het meest gebruikt wordt om producten te kopen. Men leent dan het bedrag dan meestal voor de zelfde duur dan dat het product mee zou moeten gaan. Aangezien er erg veel concurrentie op het gebied van deze kredieten is zijn de rentes erdoor ook vaak lager en worden er allerlei leuke producten aangeboden om u over de streep te trekken. Kijk dus altijd goed rond om de beste partij te vinden en om misschien ook nog eens een leuke gadget erbij te scoren!

Het persoonlijke krediet

Hoe werkte het persoonlijke krediet?

Het persoonlijke krediet is net zoals het doorlopend krediet een van de bekendste vormen van lenen. Bij een persoonlijk krediet leent u het gehele bedrag in één keer. U bespreekt uiteraard van te voren met de aanbieder van de persoonlijke krediet wat de terug betaal termijn zal zijn. Ook is het erg belangrijk om op te letten wat de rente is die erover betaald dient te worden en wat de overige voorwaarden en kosten zijn. Ook is het interessant om te kijken welke acties men heeft, mocht u bijvoorbeeld ook al geld gereserveerd hebben voor bijvoorbeeld een iPad en is die nu net in de aanbieding bij een bepaalde aanbieder? Dan kan eventueel de rente iets hoger zijn dan een concurrent. Zolang u dan in totaal maar goedkoper bent met de kosten van de nieuwprijs van de iPad die u dan sowieso gaat kopen. Dit is echter niet altijd het geval en is niet iets waar u echt op zoek naar moet gaan. Vaak kan het ook veel goedkoper te zijn om als u meerdere kredieten heeft u krediet oversluiten. Dan worden veel of alle kredieten die u nu heeft lopen omgezet naar één krediet waardoor u korting kan krijgen omdat u meer geld leent bij één partij. Zoals u vast wel door heeft is dit geen renteloze krediet. Geld lenen zonder rente informatie vind u op onze homepage.

Waar kan ik een persoonlijk krediet afsluiten?

Zoals wij net al zeiden zijn er veel leveranciers die een persoonlijk krediet voor u kunnen verzorgen. U kunt bijvoorbeeld op Google “persoonlijk krediet” invoeren en dan de eerste partij aan klikken en daar een persoonlijke krediet afsluiten. Echter is dat iets wat wij u afraden. Veel bedrijven betalen heel veel geld om hoog in Google te komen en uiteraard wordt dat dan weer doorberekend aan de klanten! Daarom loont het zich vaak om wat verder te zoeken dan de eerste pagina’s. We willen u nogmaals meegeven, let altijd goed op en lees alle voorwaarden als u een persoonlijke krediet afsluit!

Deze pagina delen.

Posted on Mar 11, 2016

Meest Bekeken

Archief

Top